Notícies i esdeveniments

INFORMACIÓ

Publicades les bases dels Premis VAE 2009


06 de Desembre de 2009


L'Ajuntament de Burjassot i l'Institut Municipal de Cultura i Joventut ja han fet públiques les bases per poder participar en els Premis VAE 2009, una nova edició d'este prestigiós guardó, un dels millor dotats en llengua catalana, de tota la Comunitat.

En l'edició d'enguany, el període per entregar les obres que participen en l'XI Premi VAE de Poesia o en el IV Premi VAE de Narrativa Científica de la Universitat de València Estudi General, finalitza el dia 2 d'octubre del 2009.  En eixa data, totes les obres hauran d'haver-se remés a la seu de l'IMCJB o de la Universitat.

En el cas de l'XI Premi VAE de Poesia, dotat amb 18.000€, està concedit per l'Ajuntament de la localitat, l'IMCJB i la Fundació Vicent Andrés Estellés. A ell, poden optar tots els poemaris o resums poètics escrits en valencià que siguen inèdits i originals tal com es desprén de les disposicions generals que es poden consultar en les webs municipals www.burjassot.org i www.imcjb.net. Així mateix, s'hauran d'entregar quatre còpies sense firmar que hauran d'anar acompanyades d'una còpia en format digital, preferentment un CD, disposició que també haurà de complir-se en el cas del premi de la Universitat. El poemari guanyador serà publicat per part de l'IMCJB en la col•lecció Bromera Poesia. Enguany el jurat està compost per Antoni Defez, guanyador del Premi VAE 2008, Marc Granell, Josep Lluís Roig i la directora de l'IMCJB o persona delegada a este efecte.

En referència a les obres que es presenten al IV Premi VAE de Narrativa Científica de la Universitat de València, dotat amb 6.000€, també hauran de ser originals i inèdites. En este cas, els treballs es podran presentar en valencià, castellà, anglés o francés. L'extensió mínima de les obres serà de 100 fulls i la màxima de 200 en DIN A4. El treball guanyador, després de la decisió del jurat, compost per Fernando Sapiña, Aurelio Beltrán, Constantino Armesto, guanyador del 2008 i de la directora de l'IMCJB, serà publicat per la Universitat de València en la col•lecció Ciència entre lletres. Les bases específiques i generals d'este premi també poden consultar-se en www.valencia.edu/cdciencia.

Les bases poden consultar-se en: http://vae.imcjb.net/
Compartir en xarxes socials: