Notícies i esdeveniments

INFORMACIÓ

Els Premis Vicent Andrés Estellés de Burjassot mantenen la seua anualitat però redueixen la seua quantia


15 de Juny de 2010


La gala d'entrega dels Premis Vicent Andrés Estellés 2009, atorgats per l'Ajuntament de Burjassot - IMCJB, celebrada en el passat mes de març, va servir també per a presentar les bases corresponents a la pròxima edició. En l'acte, es va anunciar que la periodicitat del certamen passava a ser biennal. No obstant això, en una reunió posterior celebrada per part del Patronat de la Fundació Vicent Andrés Estellés es va rectificar esta decisió inicial i es va aprovar mantindre la periodicitat anual dels Premis però reduint la quantia del Premi de Poesia Vicent Andrés Estellés, que ha passat de ser de 18.000 euros a 9.000 euros.

Amb esta decisió, adoptada amb l'objectiu d'ajustar els pressupostos al màxim en estos difícils temps econòmics, l'Ajuntament de Burjassot preserva la continuïtat del certamen amb una quantia econòmica per al guanyador de poesia que, encara la reducció, contínua sent una de les més elevades de l'àmbit lingüístic.

Respecte al Premi de Narrativa Científica de la Universitat de València- Estudi General, la Universitat de València, conseqüent també amb el present i difícil moment econòmic, també ha estimat oportú reduir la quantia del premi que passa dels 6.000 als 3.000 euros. Pel que fa als terminis fixats, estos es mantindran. Des del present mes de juny i fins al mes d'octubre s'estableix el període per a presentar les obres originals, mentre que el veredicte del jurat es farà públic al desembre. Finalment, en la primavera de 2011 es programarà la celebració de la gala d'entrega dels premis Vicent Andrés Estellés 2010.

L'Institut Municipal de Cultura i Joventut de Burjassot ja ha fet públiques les bases definitives del Certamen Vicent Andrés Estellés en la seua edició de 2010. Des del dia de hui (15-06-2010), es poden consultar les bases en la web municipal www.burjassot.org.
Compartir en xarxes socials: